Hydrafacial Elite

Hydrafacial Elite je moderná procedúra čistenia pleti, ktorá ponúka niekoľko výhod oproti klasickému čisteniu pleti. Je to neinvazívna procedúra, ktorá kombinuje čistenie pleti, exfoliácia, extrakciu nečistôt a hydratáciu v jedinej liečbe.

Počas ošetrenia prístrojom Hydrafacial Elite sa na pleť nanesie špeciálny roztok, ktorý obsahuje kyselinu hyaluronovú, antioxidanty a iné účinné látky. Následne pomocou vysokotlakového prúdu vody sa tieto látky vtláčajú do pokožky, súbežne sa odstraňujú nečistoty a odumierajúce bunky.

Hydrafacial je ošetrenie vhodné pre aknóznu pleti, v prípade rozšírených pórov, pomáha rozžiariť a hydratovať suchú pokožku, zbaví vás hyperpigmentácií, povädnutej pleti so sklonom k strate elasticity, jemných vrások a celkovo omladí zrelú pleť

Výhody ošetrenia pomocou prístroja Hydrafacial:

  • Hlboké čistenie: Hydrafacial kombinuje exfoliáciu, odsávanie nečistôt a hydratáciu pleti v jednom kroku. Týmto spôsobom dokáže hlboko vyčistiť póry a odstrániť mŕtve bunky a nečistoty.
  • Hydratácia: Počas hydrafacialu sa na pokožku aplikuje hydratačný sérum, ktorý pomáha zlepšiť hydratáciu pleti. Táto hydratácia je dôležitá pre zachovanie zdravej a žiarivej pleti.
  • Vylepšenie textúry pleti: Hydrafacial pomáha zjemniť a vyhladiť textúru pleti. Po ošetrení je pleť zvyčajne jemnejšia, rovnomernejšia a sviežejšia.
  • Redukcia jemných línií a vrások: Hydrafacial môže tiež pomôcť zmierniť vzhľad jemných línií a vrások. Pomocou odsávania nečistôt a aplikácie špeciálnych sérov s účinnými látkami sa podporuje obnovovanie pokožky a zlepšuje sa jej textúra.
  • Bezbolestný postup: Hydrafacial je zvyčajne považovaný za bezbolestný a komfortný. Nevyžaduje dlhú dobu zotavovania a môže sa vykonávať na rôznych typoch pleti.
  • Vhodný pre rôzne typy pleti: Hydrafacial je široko prispôsobiteľný a môže byť prispôsobený rôznym typom pleti a konkrétnym potrebám. Jeho škála aplikácií zahŕňa aj problematickú pleť s akné, pigmentové škvrny a iné nedokonalosti.