IPL Precipulse

PreciPulse je inteligentný systém určený na ošetrenie intenzívnym pulzným svetlom (IPL). Vykonáva sa v kombinácií s rádiofrekvenčným prúdom, kde je epiderma maximálne chránená a je zaručené postupné zvyšovanie teploty epidermy na takú hodnotu, aby sa zaručil očakávaný výsledok. Pôsobením IPL zasiahneme kožu do hĺbky, a tým výrazne stimulujeme tvorbu kolagénu a naštartujeme proces rejuvenizácie. Ide o pohodlnú procedúru s vynikajúcimi výsledkami.

Multi-pulzná technológia ponúka tri prednastavené terapeutické pulzy:

IPL – je liečebný nástroj, ktorý umožňuje korekciu rôznych porúch ako známky nadmerného starnutia, malé cievky a pigmentové škvrny či akné. IPL taktiež dokáže epilovať nežiadúce chĺpky.

Super Hair Removal – využíva najmodernejšiu technológiu na vykonávanie bezbolestnej liečby. Technológia je schopná pohyblivým ošetrením vykonať 10 záberov za sekundu. Prístroj prináša pacientovi kompletnú bezbolestnú a pohodlnú liečbu. SHR je účinnejší ako tradičné IPL.

Flyer Point – režim FP vydáva sériu impulzov počas operácie v rôznych citlivých oblastiach, ako sú horné pery, línia vlasov, predné ucho a pod. Použitím režimu FP je odstránenie chĺpkov presnejšie a efektívnejšie. Procedúra je príjemná a pohodlná.

 

 

 

 

Dožičte si hladkú pokožku bez chĺpkov vďaka ošetreniu prístrojom IPL a navyše získaj ku každému ošetreniu zľavu -20% na nákup luxusnej a kvalitnej kozmetiky značky SynCare.

Akcia je platná do 29.2.2024